9. kolo

15.02.2009 09:01

Kyjov - 9. kole okresní futsalové ligy bylo velmi důležité pro postupovou matematiku do play - off. Náš tým byl na 7. místě se 4 bodovým náskokem před dvojicí týmů z Kyjova a Věteřova. Našimi soupeři byly týmy ze Svatobořic - Mistřína a Vacenovic.

V prvním utkání, které se odehrálo v kyjovské hale "na sklárenské" jsme se střetli s týmem Svatobořic - Mistřína. V podzimní části soutěže jsme s tímto týmem získlali pouze jeden bod, který byl zároveň historicky první pro našeho soupeře v celém jeho působení v okresní futsalové lize. Proto jsme chtěli napravit svoji reputaci a soupeře porazit. Už ve 2. minutě jsme otevřeli brankový účet utkání, kdy svoji první branku vstřelil Michal Geher. Poté jsme dále napadali soupeře a snažili se ho přinutit k chybám. Bohužel se nám do závěru poločasu nepodařilo vedení zvýšit a to i přes několik velmi dobrých možností.

Po začátku druhé půle jsme vstřelili další branky a to v 25. a 28. minutě. Vstřelil je opět Michal Geher, který tak rozmnožil počet svých branek na celkových 16. Soupeř sice měl několik šancí, nedokázal si však s nimi poradit a překonat velmi dobře chytajícího Kamila Poláška v naší brance. Díky naší nátlakové hře jsme vstřelili ještě jednu branku. Ve 40. minutě proměnil svoji šanci Roman Neměc, pro kterého to byla již 11. branka v aktuálním ročníku a uzavřel skóre zápasu na konečných 4:0. Tento výsledek nám pomohl udržet náskok před týmem z Kyjova, který ve včerejších zápasech získal celkem 4 body a o bod stáhnul ztrátu na 7 pozici.

Druhé utkání s týmem Vaconovic začalo pro náš tým velmi dobře a drželi jsme se soupeřem krok. V sestavě se ukázal i Aleš Ištok, který v prvním zápase chyběl. Až do 20. minuty byla hra poměrně vyrovnaná a bez obdržené branky. Bohužel však byla proti našemu týmu nařízena přísná penalta, kterou proměnil kapitán týmu Vacenovic Miroslav Sladký. Poločasový výsledek 0:1 dával našemu týmu ještě šanci s výsledkem něco udělat. Po chybě v obraně jsme však obdrželi ve 30. minutě 2 branku, na kterou jsme ještě stihli reagovat. Ve 37. minutě snížil z rychlého protiútoku z našeho pohledu na 1:2 Leoš Spurný, který odehrál dvě velmi dobrá utkání. To však bylo z naší strany vše a při snaze o vyrovnání nás zkušený soupeř trestal za naše chyby. V rozmezí 42. a 49. minuty jsme obdrželi další 3 branky, takže konečná podoba výsledku byla 1:5.

Sestava: Polášek Kamil - Němec Roman, Jung Viktor, Hrazdílek Ivo - Geher Michal, Spurný Leoš, Hrazdílek Dušan, Ištok Aleš, Bystřický Aleš

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode