8.kolo

01.02.2009 11:19

Při zápasech 8.kola okresní futsalové ligy jsme měli za soupeře týmy Stamaho Hodonín a Oranjes Dubňany. Zápasy se tentokrát odehrály v sobotu 31.1. v Dubňanské hale Želva.

Do prvního utkání vstoupilo neštastně počasí. v Začínájící sněhové vánici nedorazila polovina týmu včas na začátek utkání, a proto jsme odehrály prvních 11 minut ve 4 bez střídání. Soupeř byl ale v plné sestavě a i kdyby jsme byly kopletní od počátku, zápas by měl stejný průběh. Během prvních 10-ti minut jsme prohrávali již 0:4 a zápas se změnil v boj o co nejmenší množství obdržených branek. Po prvním poločase byl stav za našeho pohledu 2:8. Za náš tým vstřelil branku Dušan Hrazdílek a Michal Geher.

Po poločase hráči Stamaha šli za svým cílem jednoznačně a naše hra byla velmi špatná. Konečný výsledek 4:14 byl pro nás velkou lekcí. Další 2 branky za náš tým vstřelil Broňa Fridrich, kterému patří velký dík, za to že se zůčastnil tohoto zápasu i přes zdravotní problémy, které ho provázely celý týden.

Na tento zápas jsme rychle zapomněli hned po jeho skončení a soustředili jsme se na druhý zápas s domácím týmem z Dubňan. Tento zápas jsme začali velmi dobře a předváděli jsme hru, která nás přinesla v minulých kolech důležité body do tabulky. V 5 minutě dostal míč na "hrušce" Viktor Jung a po otočce kolem bránícího hráče poprvé překonal domácího brankáře. Po vstřelené brance jsme se soustředili na obranu a hráči Dubňan se snažili srpvnat stav. Do poločasu jsme však tento těsný náskok udrželi, někdy i se štěstím. V brance zastoupil brankáře Roman Němec a zachránil tak náš tým před srovnáním.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět s taktikou pevné obrany a čekali jsme na rychlé protiútoky. Po povedeném protiútoku dával ve 36. minutě branku Aleš Ištok a zvýšil vedení na 2:0. Domácí tým dále tlačil, ale trefoval jen vynikajícího Kamila Poláška v brance, nebo obětavě bojující hráče. Další branku vstřelil náš tým po rychle rozehraném rohu Aleše Ištoka, kterému se toto utkání velmi povedlo. Na přední tyč si naběhl Roman Němec a zvýšil tak vedení na 3:0 ve 44. minutě. Bohužel se nám nepodařilo udržet čisté konto a v 50. minutě jsme obdrželi branku, které však v konečném účtování nebyla důležitá a oplatili jsme tak soupeři porážku ze 3. kola.

Bohužel jsme byli opět potrestání za nedisciplinovanost a díky zbytečným řečem a špatném střídání jsme dostali 4. žluté karty, které byly naprosto zbytečné. Těchto chyb se musíme pro příště vyvarovat a nedávat tak možnost rozhodčím rozhodovat o sestavě na další kola díky kartám.

Sestava: Polášek Kamil - Jung Viktor, Němec Roman, Fridrich Bronislav, Petr Koutný - Geher Michal, Ištok Aleš, Hrazdílek Ivo, Hrazdílek Dušan.

                                                                                                                                                                                Autor: Michal Geher

                                                                                                                                                                      

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode