7. kolo

22.01.2009 08:24

Utkání 7. kola se uskutečnila v sobotu 17.ledna v Kyjovské hale "na sklárenské". Našimi soupeři byly aktuálně první a druhý tým soutěže, tedy Veselský výběr a Futsal Strážnice.

 

V prvním utkání jsme s Veselským výběrem začali velmi ospale a soupeř nás ukolíbal jsou taktikou. V prvních minutách utkání bylo utkání chudé na příležitosti i branky. Vše se změnilo až v 18 minutě, kdy nejzkušenější hráč Veselí Antonín Grabec otevřel skóre. Hned 2 minuty na to přidal druhou branku Doležal Karel. Náš tým do poločasu stihl pouze snížit na 1:2 z našeho pohledu brankou Romana Němce z 24. minuty. Bylo to již jeho 9 branka v soutěži. Vstup do druhého poločasu se našemu týmu podařil, kdy jsme brankou Michala Gehera vyrovnali na 2:2.

V této době se projevila zkušenost týmu z Veselí, který v rozmezí 29. až 42. minuty udělal rohodující krok k vítězství v zápase. Vstřelil 4 branky bez brankové odpovědi našeho týmu. V závěru se tým z Veselí soustředil na obranu. Náš tým však nesložil zbraně a brankami Ivoše Hrazdlíka a opět Romana Němce snížil na rozdíl 2 branek. To bylo z naší strany vše a zápas tak skončil konečným výsledkem 4:6.

 

Ve druhém zápase s týmem Strážnice jsme začali velmi dobře a navázali jsme na zlepšený výkon z druhého poločasu předchozího utkání. Skóre utkání otevřel ve 4. minutě Michal Geher a na 2:0 zvyšoval o 3 minuty později Viktor Jung. Náš tým přehrával soupeře, který jen marně dobýval naši branku. Soupeř však po našich zbytečných chybách srovnal stav na 2:2 během necelých svou minut.

Našemu týmu se podařilo znovu odskočit na rozdíl 2 branek po úniku obránce Marka Konečného a dalšího gólového zápisu Romana Němce. Stav 4:2 vydržel do konce poločasu. Hned na jeho úvodu jsme obdrželi 3 branku od Dalibora Kostuříka. Stav 4:3 se rychle změnil do 32. minuty, kdy jsme již prohrávali 4:5.

Bohužel jsme již nezvádli zápas dotáhnout na remízu a prohra byla přes dobrý začátek naprosto zbytečná. V boji o 8, tedy poslední postupovou pozici, se na náš tým dotáhl tým Kyjova na rozdíl jednoho bodu, stejně jako tým z Věteřova.

 

Výjma prvního utkání s týmem Ždánic v prvním kole, kde jsme si vybrali nováčkovskou daň, sehráváme vyrovnané zápasy se všemi účastníky. Svými chybami však soupeřům nabízíme snadné šance pro rozhodnutí utkání v jejich prospěch. Našim cílem je postup do play-off, které před sezonou čekal jen málokdo.

Sestava: Polášek Kamil - Fridrich Bronislav, Konečný Marek, Němec Roman, Jung Viktor, Koutný Petr - Geher Michal, Ištok Aleš, Lochman Ondřej, Hrazdílek Ivo

Rádi bychom pozvali naše příznivce na další kolo, které se odehraje v Dubňanech dne 31.1. od 18:30 a 19:30 s týmy Stamaho a Dubňany.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode