6. kolo

03.01.2009 13:49

Jarní část soutěže jsme odstartovali odvetnými zápasy s TJ Kovo Ždánice a Kohúti Věteřov. Soupeři ze Ždánic jsme měli co oplácet, v prvním kole jsme prohráli 2:10 a tento "výprask" jsme chtěli napravit.

Zápas začal z naší strany trochu s obavami před silným soupeřem. V 5 minutě jsme obdrželi první branku, kterou vstřelil Kotík Oldřich. Náš tým v zápětí vyrovnal brankou Romana Němce po výborné kombinaci a zakončení do prázdné brány. Od této chvíle jsme hráli velmi dobře a v 10 minutě jsem se dostali do vedení zásluhou pohotové a velmi přesné střely Dušana Hrazdílka, který odehrál velmi dobré utkání. Další branku do sítě Ždánic vsítil v 17. minutě Hrazdílek Ivo a po další minutě poskočilo skóre na 4:1.

Bohužel do poločasu jsme o vedení téměř přišli zbytečnými chybami a hlavně snahou vstřelit ještě více branek, což zkušený celek Ždánic dokázal trestat. Ve 23. a 24. minutě soupeř dokázal snížit na rozdíl jedné branky a sevřel nás v tlaku. Poločas skončil výsledkem 4:3.

Při vstupu do druhé poloviny jsme vytrvale bránili a snažili se hrát na brejky. Tým Ždánic ovšem vyrovnal v 28. minutě na 4:4 a od té doby se hrála opatrná a vyrovnaná hra. Ondřej Lochman opět zařídil brankový rozdíl a to v 33. minutě. Ždánice se nevzdaly a v 41. opět srovnaly na 5:5 brankou Radka Kundraty, který je i nejlepším střelcem celé soutěže.

Zápas byl v těchto momentech vypjatý a docházelo i k výměně názorů mezi hráči. Za slovní přestřelku s protihráčem obdržel kartu Jung Viktor. Hráči Ždánic udělali 6. faul a na hranici 10 metrové kopu si postavil míč Roman Němec, který brankou v 47. minutě rozhodl zápas střelou do pravého horního rohu branky.

Hráči Ždánic poté zkoušeli hru bez brankáře, ale ani posílení o dalšího hráče v poli nedokázali srovnat.

 

Druhý zápas proti týmu z Věteřova jsme se snažili hrát stejnou taktiku a herní systém jako vpředešlém utkání. Bohužel jsme předvedli velmi špatný výkon a soupeř nás uspal stylem své hry.Po chybě golmana Poláška sme prohrávali 1:0, záhy sme však srovnali, ale po dvou přečísleních soupeře jsme ještě dvakrát inkasovali.

První poločas skončil výsledkem 1:3 a předvedená hra byla z naší strany statická a čekali jsme, že se hráči z Věteřova porazí "sami". V druhém poločase jsme soupeře presovali, ale po individuálních průnicích jsme obdrželi další branky až na hrozivích 1:6. Naše hra se dařila jen posledních 10 minut, což na lepší výsledek než 4:7 nestačilo. V závěrečném tlaku vstřelil 2 branky Viktor Jung a na 4:6 se při naší power-play podařilo snížit ještě Aleši Bystřickému. To bylo z naší strany všechno a při hře bez brankáře jsme obdrželi branku přímo z rozehrávky. Soupeř z Věteřova nám tak oplatil porážku z úvodu soutěže.

 

Sestava: Polášek Kamil - Fridrich Bronislav, Konečný Marek, Němec Roman, Jung Viktor - Hrazdílek Dušan, Geher Michal, Ištok Aleš, Lochman Ondřej, Bystřický Aleš, Hrazdílek Ivo

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode