5. kolo

19.12.2008 22:22

V pátek 19.12. jsme v hale "na sklárenské" v Kyjově ukončili podzimní část okresní futsalové ligy s týmem Hurá Team Kyjov. Protože se jedná o soupeře, se kterým jsme bojovali na dálku o 7 místo v soutěži, byl tento duel velmi důležitý. Zejména po zbytečné ztrátě dvou bodů v předchozím kole s týmem Svatobořic.

Na tento zápas jsme vzhledem k předvánočnímu času nemohli dorazit v plné síle, což se na našem výkonu nijak neprojevilo. V týmu se poprvé objevil Koutný Petr, který velmi dobře nahradil absentujícího obránce Romana Němce. Zápas začal v poklidném tempu. Náš tým převážně bránil a čekal na hru Kyjovského týmu. První poločas patřil v našem týmu jednoznačně Ondřeji Lochmanovi, který vstřelil první tři branky. Soupeř v této chvíli prohrával 1:3 a náš tým dobře bránil. Po rozehrávce z pravé strany došlo k chybě, kdy Michal Geher špatně obsadil útočícího obránce a Kyjov snížil na 2:3.

Kyjov se snažil stále útočit, což vedlo k brejkovým situacím. Jeden takový dokázal zakončit Bystřický Aleš a ujali jsme se vedení 4:2. Poté se opět přihlásil o slovo střelec večera Ondřej Lochman a po přihrávce Petra Koutného zasunul do brány svůj 4 gól v utkání. Tým Kyjova ještě jednou snížil na rozdíl 2 branek, ale to bylo z jejich strany v tomto utkání vše.

Při rychlých protiútocích pak střílelo branky jen naše mužstvo. Dašlí branky přidali Aleš Bystřický,Jung Viktor, Michal Geher a utkání do konečného výsledku 10:3 upravil Ištok Aleš. Závěr byl z naší strany nervózní a obdrželi jsme zbytečnou žlutou kartu za "rozhovor" s rozhodčím. Potrestaným hráčem byl Hrazdílek Dušan.

Sestava: Polášek Kamil - Fridrich Bronislav, Konečný Marek, Koutný Petr, Jung Viktor - Hrazdílek Dušan, Geher Michal, Ištok Aleš, Lochman Ondřej, Bystřický Aleš

Chtěli bychom poděkovat fanouškům našeho týmu za podporu v tomto utkání a doufáme, že se příště sejdou ještě ve větším počtu!!!

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode