4. KOLO

10.12.2008 15:51

V sobotu 6.12.2008 od 19:00 a 20:00 jsme se utkali s týmy Blue Hunters Svatobořice a Kvasaco Vacenovice.

 

Do prvního utkání jsme vstoupili špatně. Během první půle jsme obdrželi branku po chybě komunikace mei obránci a útočníky. Prohrávali jsme 0:1. Během prvního poločasu se našemu týmu podařilo vyrovnat po pěkné akci, kdy se povedlo přečíslení 2 na 1 a Ivo hrazdílek uklidil míč do odkryté branky. Byla to již jeho 3 branka během 4 utkání.

Po celý druhý poločas jsme dobývali branku soupeře, ale žádná střela se neujala. To se povedlo až ve 42 minutě. Na 2:1 po štastné trefě zvyšil z naší strany Michal Geher, který svou brankou rozšířil svůj celkový gólový učet na 8 branek z 8 odehraných utkání. Tým ze Svatobořic poté začal zvyšovat tlak na naši obranu. To vedlo k vyrovnání a k zisku historického prvního bodu pro tým z konce tabulky. Při závěrečném tlaku jsme se nedostali na dostřel branky a v závěru mohli ještě inkasovat. Zachránil nás vynikající zákrok brankáře Kamila Poláška.

Konečná remíza je ztrátou 2 bodů pro náš tým, který se po delší době sešel v kompletní sestavě.

 

Druhý zápas s týmem Vacenovic jsme se dostali na začátku prvního polačasu do několika slibných šancí. Bohužel jsme naše šance nevyužili a tak přišel trest. Do poločasu jsme prohrávali o 2 branky. Naši hráči se pokoušeli s tímto stavem po poločase něco udělat, přemíra snahy o vstřelení branky však vedla k rychlím protiútokům, které zkušení hráči Vacenovic v hojné míře využili.

Konečné skóre 0:7 je obrazem utkání, ve kterém jsme měli jen velmi malou šanci uspět.

Sestava: Polášek Kamil - Němec Roman, Jung Viktor, Fridrich Bronislav, Konečný Marek, Hrazdílek Ivo - Bystřický Aleš, Hrazdílek Dušan, Geher Michal, Ištok Aleš, Lochman Ondřej                                   

 

Celkově bylo 4. kolo velkým zklamáním po předchozích výkonech s celky Stamaho a Oranjes Dubňany.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode