3.kolo - VELKÝ DÍK VŠEM ZA SUPER PŘEDVEDENÝ VÝKON - předseda(kapitán)

22.11.2008 14:53

Ve třetím kole sme na domácí palubovce haly v Kyjově brzo ráno přivítali

 hodonínské Stamaho. Soupeř přijel v trochu okleštěné sestavě bez kanonýra Gábriše a golmanem Lupačem v poli.Po vzájemném oťukávání otevřel skóre v 5 minutě stále nestárnoucí Broněk Fridrich. Po té se na hřišti strhla neskutečná střelnice která se jistě libila všem "fanouškům".

7 minuta soupeř za pomoci našeho obránce vyrovnává na 1:1,9 minuta na 2:1 zvyšuje Aleš Bystřický,12 minuta - 2:2, 17 minuta  Michal Geher nás opět posílá do vedení 3:2, 19 minuta 3:3, 23 minuta 4:3 Aleš Rajsigl, 24 minuta soupeř uzavírá skóre poločasu na 4:4. Ani druhý poločas nebyl jiný a střelnice pokračuje na 5:4 zvyšuje Michal Geher, 34 minuta a je vyrovnáno 5:5, 35 minuta a soupeř se poprvé  a naposled v zápase ujímá vedení - 5:6 domácí ovšem neskládají zbraně a v 37 minutě je vyrovnáno  na 6:6 Ivem Hrazdílkem, 41 minuta a završeným hatrickem zvyšuje na 7:6 Michal Geher, 42 minuta a Ivo Hrazdílek zvyšuje na rozdíl 2 branek- 8:6, 46 minuta  soupeř snižuje  na 8:7 a pouští se do hry bez brankáře. Jako jeden muž jsou domácí zalezlí před vlastním brankovištěm a snaží se odolat soupeřovu tlaku, závar před domácí brankou řeší golman Polášek famózním výkopem přes celé hřiště až do soupeřovi prázdné brány - 9:7, soupeř pokračuje v power-play  a v poslední minutě snižuje na 9:8, v posledních sekundách ovšem Viktor Jung  v pádu a téměř přes celé hřiště trefuje prázdnou bránu soupeře a uzavírá tak konečný účet na střelnici na 10:8.

Utkání bylo odehráno s mininem nedovolených zákroků na obou stranách a v rámci pravidel fair-play.

 

Sestava:Polášek Kamil - Jung Viktor,Němec Roman,Fridrich Bronislav,Konečný Marek -  Hrazdílek Ivo,Bystřický Aleš,Geher Michal, Rajsigl Aleš

 

Druhý zápas sme po hodinové pauze začli trochu s respektem protože soupeř Oranjes Dubňany "B" je jedním z mála,který se snaží opravdu hrát "futsal"  a v tom je na rozdíl od jiných "fotbalistů"  jeho velká herní síla i když nejsou nijak zvášt posílení o hráče A týmu.Krásné soupeřovo uvolnění  přes našeho obránce a ještě pěknější křížná střela opřená o zadní tyč poslala hosty  již ve 4 minutě do vedení.Po té se hrál spíše opatrný futsal na obou stranách, obrany fugovaly bezchybně a tak o brankové šance byla nouze až do 32 minuty kdy na 1:1 vyrovnal Michal Geher. Po sérii ostřejších zákroků a jedné žluté na naší straně(Fridrich Bronislav), nad námi visela hrozba 10metrového kopu za každý další faul, ta se bohužel naplnila 2 minuty před koncem kdy rozhodčí nezapískali faul na našeho hráče, ale zapískali až další faul-nefaul na naší straně a nabídli tím soupeři výhodu 10metrového kopu. Ten bohužel pro náš tým soupeř neříliš prudkou střelou a ještě k tomu mezi nohama domácího golmana Poláška proměnil.Ani závěrečná hra bez brankáře nám body nepřinesla i když ještě dvě šance na  zvrat tu byly. I takový je futsal a nedá se nic dělat,snad nám to někdy rozhodčí v dalších zápasech vynahradí.

Sestava:Polášek Kamil - Jung Viktor,Němec Roman,Fridrich Bronislav,Konečný Marek - Hrazdílek Ivo,Bystřický Aleš,Geher Michal

 

 

    

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode