2. kolo

03.11.2008 18:35

 

Ve druhém kole jsme v neděli dopoledne zavítali na palubovku haly ve Veselí nad Moravou kde nás čekali naši soupeři Veselský výběr Veselí nad Moravou a team Futsal Strážnice.

Očekávali sme dva velmi těžké zápasy a zjištění výsledku před námi hrajícího zápasu Veselí - Kyjov 12:4 nás utvrdilo že  ve veselské hale bude doslova "peklo."Naše ne příliš ideální sestava a tento těžký soupeř nám nastolila taktiku dostat co nejmenší nátěr od Veselí a soustředit se na druhý zápas se Strážnicí.                                                                                                                                                         

Veselský tým  nastoupil bez kapitána Grabce plnícího si povinnosti ve velkém fotbalu a pouze s jedním hráčem na střídání avšak posílený o ex-prvoligisty Šebestu a Malůše.Hned od úvodního hvizdu rozjel soupeř svůj kolotoč ale obrana hostí statečně odolávala. Až v 10 minutě domácí otevřeli  Šebestou sk'ore.Do poločasu však hosté srovnali Ondřejem Lochmanem a dokonce skore otočili ve svůj prospěch na  1:2 Dušanem Hrazdílkem.Druhý poločas však rozhodla větší zkušenost a vyzrálost domácích futsalistů.Při našem přečíslení šli tři naši hráči na jednoho obránce ale trestuhodně nijak "nezakončili" a  nabídli tak stejné přečíslení na druhé straně které naopak domácí využili Šebestovým bodlem k pravé tyči  - 2:2. Poté domácí využili pokutový kop nařízený za ruku našeho obránce - 3:2.Za čtyři minuty na to domácí zvýšili na 4:2 a zdálo se být rozhodnuto, hosté ovšem nesložili zbraně a nádherným bodlem Romana Němce z 12metrů snížili na 4:3. Ovšem k závěrečné hře bez brankáře jsme se již nedostali , protože soupeř z jednoho ze závarů před brankou hostí, při níž byla velmi přísně zapískaná ruka brankáře Poláška mimo brankoviště,  z následného přímého kopu skrze rozestoupivší se zeď zvýšili na konečných 5:3.

Znaší strany velmi dobrá hra ovšem proti ještě lepšímu soupeři.Celkem čistě hrané utkání bez závažnějších chyb řídil rozhodčí Radek Šeďa.

Sestava: Polášek Kamil - Němec Roman, Jung Viktor, Fridrich Bronislav, Konečný Marek - Lochman Ondřej, Ištok Aleš, Hrazdílek Dušan, Balajka Filip, Geher Michal

 

Zato druhý zápas ze Strážnicí ukázal že hrát dva zápasy po sobě je zatím nad naše síly.Zcela vysílená polovina týmu po urputném boji v prvním zápase nezačale špatně a hned v 50sekundě jsme se ujali vedení 0:1, ale to byl také jediný a poslední světlý okamžik tohoto zápasu. Soupeř do poločasu  po pěkných akcích otočil na 2:1.

Druhý poločas byl  z naší strany jak z hororu, kdy pět katastofálně tragických chyb na posledním hráči nabídlo soupeři 5 golů jako na podnosu( přečíslení 2 na 1 a 2 na nikoho), na které byl i hostující golman bez jakékoliv šance.Soupeř tím odskakoval na 4 goly, náš tým pouze kosmeticky dotahoval a upravoval skore až na konečných 7:4

Sestava: Polášek Kamil - Němec Roman, Jung Viktor, Fridrich Bronislav, Konečný Marek - Lochman Ondřej, Ištok Aleš, Hrazdílek Dušan, Balajka Filip, Geher Michal

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode