POSLEDNÍ 10.KOLO

01.03.2009 17:12

 

      V posledním kole , ve kterém jsme se v Kyjovské hale střetli s Hurá teamem Kyjov se rozhodovalo o postupujícím do play-off.Kartami tak trochu zamíchali Kohúti z Věteřova, kteří v prvním utkání porazili Svatobořice-Mistřín 3:1 a poté v souběžně hraném utkání s námi porazili v Dubňanské želvě  Kvasaco Vacenovice také 3:1.Oba tábory tak měli v Duňanech své informátory a o průběžném výsledku  Věteřov-Vacenovice tak věděli vše do nejmenších detailů.Náš tým měl tu výhodu že v podzimním kole jsme Kyjovjáky porazili 10:3(6:3) a před tímto zápasem měli výhodu 3bodů navíc. Matematika byla tedy jasná - neprohrát o víc jak 7 golů.

Pro nezasvěcené celkem jasná záležitost a jistota postupu - jenže neskutečné štěstí na zranění( během jednoho týdne: brankář Polášek-natržené vazy v kotníku, Aleš Bystřický-výron kotníku, Michal Geher(nejlepší střelec našeho týmu)- těžce zhmožděné zápěstí,  před 3 týdny: Marek Konečný-utržený sval, náhradní brankař Filip Balajka-zlomený prst na ruce) a k tomu pobyt na horách Viktora Junga vytvořil z našeho týmu téměř torzo.

Kyjov věděl že pro postup musí udělat maximum a proto se také sešel v nejsilnější možné sestavě. Náš tým posílil také, za zraněného Poláška  nastoupil v brance Vlasta Výstup.

Zápas  pro  nás začal ve velkém stylu, ve třetí minutě napřáhl z 12 metrů Roman Němec a nechytatelným bodlem podpořeným zakratým výhledem kyjovského brankáře jsme se ujali vedení 1:0. Po té jsme ovšem nedodržovali taktické pokyny, kdy se útočníci nevraceli a tím nezahuštovali prostor na naší polovině. Soupeř tohoto postupně využíval a v 11 minutě srovnal na 1:1 Hálou.Za 8 minut už ale kyjovjáci vedli ,když střelu od půlky nadzvedl hlavou náš obránce na břevno, ze ktehého se míč odrazil k dobíhajícímu Kůřilovi a ten míč uklidil za záda bezmocného Výstupa.Z tohoto jsme si ovšem ponaučení opět nevzali a dál hráli ve volném stylu nebránění čehož Kůřil využil znovu a a po úniku na levé straně vsítil  minutu před koncem poločasu třetí gol.

Až druhý poločas jme konečně začali hrát takticky dobře ze zadu a z  rychlých protiútoků překvapovali soupeře, což se nám ve 26 minutě podařilo a druhou brankou v zápase  Romana Němce jsme snížili na 2:3.Po té jsme měli několik výborných příležitosti na vyrovnání a dokonce i na zvrat ale štěstěna v zakončení se od nás odvrátila.Naopak ve 34 minutě padla branka do naší sítě, poté co se po pravé lajně uvolnil Talaš a prostělil vše co mu stálo v cestě 2:4.Hra se přelévala z jedné strany na druhou a s přibívajícím časem bylo jasné že že posledním postupujícím bude náš tým.Ve 47 minutě se nám podařilo ještě snížit Ondrů Lochmanem , ale to bylo z naší strany všechno a po konečném výsledku 3:4 se do play-off podívá naše mužstvo.

I přes postup je pro nás výsledek trochu sklamáním hlavně kvůli  početné skupině našich fanoušků( za což jim patří velký "DÍK"), kteří nás přišli v rozhudujícím zápase podpořit.Utkání se ovšem líbit muselo hlavně kyjovským fandům , kteří spolu s našimi velice pěkně  zaplnili kyjovskou halu.

Utkání odehrané ve velkém stylu fair-play ( snad jen velmi přísná žlutá karta kyjovského Kůřila) s přehledem řídili Jan Horehled' a Martin Štipčák.

Náš tým se tak stal vítězem soutěže fair-play po základní části s obdrženými 10 žlutými kartami ( z toho 8 za kecání!!!!)

 

                              FUTSAL SOBŮLKY  -  HURÁ TEAM KYJOV    3:4 (1:3)

Sobůlky: Výstup Vlastimil - Němec Roman,Koutný Petr,Fridrich Bronislav,Hrazdílek Ivo - Hrazdílek Dušan,Ištok Aleš,Lochman Ondřej, Spurný Leoš

 

Kyjov: Guth Pavel(Berka Tomáš) - Smrčka Lukáš, Macek Svatopluk,Hála Roman, Talaš Odřich, Frelich Roman, Svozil Jaroslav, Kratochvila Kamil,Malacka Petr, Kůřil Michal

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode